Lokacija

Parking

Wi-Fi

Pet friendly

Doručak

Nešto o nama..

U jedinstvenoj prirodi mediteranske vegetacije, s prekrasnom očuvanom prirodom i plažama, svim dragim gostima, željnim pravog odmora u spokoju i miru otoka Visa, vrata dobodošlice otvoriti će mala obitelj Popović.

U ponudi imamo 6 jednosobnih apartmana (2+1), sa vlastitim ulazima, osigurnim parking mjestima, terasama s pogledom na more i obližnje otoke. Villa Mare nalazi se poviše gradske plaže Gusarica, pa Vas do mora dijele samo stepenice, a do centra grada nekoliko minuta lagane šetnje. Villa Mare otvorena je 365 dana u godini.

Naša priča počinje unatrag 30 godina, jednodnevnim izletom na otok Vis. Od tog trena, odlučili smo biti dio ovog otoka svaki dan.  Mi smo mala obitelj  zaljubljenika u more, prirodu, mir i tajne otoka Visa.

Turizmom smo se počeli baviti kako bi svoju ljubav podjelili sa što više Vas.  Njegujemo tradiciju domaće amtosfere kako bi se naši gosti osjećali kao kod kuće i vratili se svojim domovima s lijepim uspomenama koje će još dugo pamtiti.  Izuzetna nam je čast pohvaliti se sa velikm brojem stalnih gostiju i prijateljstava sa svih krajeva svijeta.

Smjestili smo se poviše gradske plaže Gusarica, i par minuta lagane setnje do centra grada. Idelana pozicija zbog mira i blizine mora do kojeg Vas dijele samo stepenice. U ponudi imamo  6 jednosobnih apartmana, od kojih svaki apartman ima vlastiti ulaz, terasu s pogledom na more, te osigurani parking i besplatni wifi. Nazvani su po jedinstvenim viškim uvalama zbog ljepote i priče koju pričaju. Radujemo se Vašem dolasku.

 

Prepustite se čarima raja, zvanog Komiža.